Publikavimo data: 2024-01-01
Vokai su avietėmis receptas
Vokeliai su avietėmis - skanus ir gardus pyragas, kurį paruošti gana paprasta, nes kaip pagrindas naudojama paruošta sluoksniuota tešla. Galite naudoti šviežias arba šaldytas avietes, o jei jų neturite, tiesiog naudokite bet kokias kitas uogas, kurias rasite. Šiuos sluoksniuotus pyragaičius galite patiekti kaip desertą arba gaminti pusryčiams ir mėgautis jais su puodeliu kavos.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Nuplaukite avietes. Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą padalykite į 6 kvadratėlius.
Žingsnis 3
Į kiekvieno kvadrato vidurį įdėkite po šaukštelį uogienės ir vieną uogą.
Žingsnis 4
Suformuokite vokus: suimkite priešingus kampus ir užspauskite kraštus. Palikite vokelius 20 minučių kambario temperatūroje, kad jie šiek tiek "atauštų". Kad tešla per ataušimo laikotarpį nesugestų, uždenkite vokelius rankšluosčiu arba maistine plėvele.
Žingsnis 5
Aptepkite paplotėlius kiaušinio tryniu ir siųskite kepti į orkaitę 20-25 minutėms.
Žingsnis 6
Paruoštus pyragėlius apibarstykite cukraus pudra ir papuoškite šviežiomis avietėmis. Mėgaukitės.
Kategorijos