Saldžios pynės su migdolais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Saldžios pynės su migdolais receptas

Migdolų riešutai laikomi vienu maistingiausių maisto produktų. Jis pasižymi nepaprastu skoniu ir aromatu, todėl kepiniai su juo yra puikūs. Paruoškite saldžių pynių su migdolais, ir nenusivilsite. Pradžiuginkite savo šeimą gardžiais ir kvapniais kepiniais. Be to, tokios pynės ruošiamos gana paprastai, nes joms gaminti naudojama paruošta sluoksniuota tešla, o tai labai supaprastina užduotį. Pintinėms galite naudoti ir smulkintus migdolus, ir migdolų dribsnius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
399 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
44 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Atskirkite trynius nuo baltymų. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.

Žingsnis 2

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 2
Stalą pabarstykite miltais. Iškočiokite 2-4 mm storio tešlą ir pabarstykite kočėlą miltais, kad tešla neliptų.

Žingsnis 3

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 3
Tešlą aštriu peiliu supjaustykite į 6 lygias dalis: po tris juosteles kiekvienai pynei.

Žingsnis 4

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 4
Pinkite 2 pynes: po 3 tešlos juosteles kiekvienai pynei. Uždenkite pynes maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite 20-30 minučių pailsėti.

Žingsnis 5

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 5
Tuo tarpu migdolus smulkiai sukapokite peiliu.

Žingsnis 6

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 6
Kiekvieną pynutę patepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 7

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 7
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Ant pergamento sudėkite pynes. Pabarstykite pynę cukrumi, riešutais ir cinamonu.

Žingsnis 8

Saldžios pynės su migdolais receptas Žingsnis 8
Kepkite pynes orkaitėje 15-20 minučių 180⁰C temperatūroje, kol jos taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos