Publikavimo data: 2024-01-03
Saldžios pynės su migdolais receptas
Migdolų riešutai laikomi vienu maistingiausių maisto produktų. Jis pasižymi nepaprastu skoniu ir aromatu, todėl kepiniai su juo yra puikūs. Paruoškite saldžių pynių su migdolais, ir nenusivilsite. Pradžiuginkite savo šeimą gardžiais ir kvapniais kepiniais. Be to, tokios pynės ruošiamos gana paprastai, nes joms gaminti naudojama paruošta sluoksniuota tešla, o tai labai supaprastina užduotį. Pintinėms galite naudoti ir smulkintus migdolus, ir migdolų dribsnius.
Žingsnis 1
Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Atskirkite trynius nuo baltymų. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.
Žingsnis 2
Stalą pabarstykite miltais. Iškočiokite 2-4 mm storio tešlą ir pabarstykite kočėlą miltais, kad tešla neliptų.
Žingsnis 3
Tešlą aštriu peiliu supjaustykite į 6 lygias dalis: po tris juosteles kiekvienai pynei.
Žingsnis 4
Pinkite 2 pynes: po 3 tešlos juosteles kiekvienai pynei. Uždenkite pynes maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite 20-30 minučių pailsėti.
Žingsnis 5
Tuo tarpu migdolus smulkiai sukapokite peiliu.
Žingsnis 6
Kiekvieną pynutę patepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 7
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Ant pergamento sudėkite pynes. Pabarstykite pynę cukrumi, riešutais ir cinamonu.
Žingsnis 8
Kepkite pynes orkaitėje 15-20 minučių 180⁰C temperatūroje, kol jos taps auksinės spalvos.
Kategorijos