Apelsinų ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Apelsinų ledai

Apelsinų ledai puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta labai saldžių desertų. Jums reikės apelsino žievelės ir sulčių. Sultis geriau pasigaminti namuose, kad jose nebūtų cukraus kaip sultyse iš pakelio. Grietinėlę ledams pirkite su dideliu riebalų kiekiu, kad desertas būtų lengvas ir orus.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Kiaušiniai, Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų ledai Žingsnis 1
Tuščiame dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi, vanile, žievele ir apelsinų sultimis. Įdėkite dubenį į dubenį su karštu vandeniu, bet įsitikinkite, kad į jį nepatenka vanduo. Maišydami kaitinkite iki 72 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Apelsinų ledai Žingsnis 2
Įstatykite ledų dubenį į dubenį su šaltu vandeniu ir plakite mikseriu, kol ledai visiškai atvės. Supilkite grietinėlę. Mišinį plakite, kol pasidarys gumuliukų. Sudėkite į formą ir kelias valandas užšaldykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos