Publikavimo data: 2024-04-01
Apelsinų ledai
Apelsinų ledai puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta labai saldžių desertų. Jums reikės apelsino žievelės ir sulčių. Sultis geriau pasigaminti namuose, kad jose nebūtų cukraus kaip sultyse iš pakelio. Grietinėlę ledams pirkite su dideliu riebalų kiekiu, kad desertas būtų lengvas ir orus.
Žingsnis 1
Tuščiame dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi, vanile, žievele ir apelsinų sultimis. Įdėkite dubenį į dubenį su karštu vandeniu, bet įsitikinkite, kad į jį nepatenka vanduo. Maišydami kaitinkite iki 72 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Įstatykite ledų dubenį į dubenį su šaltu vandeniu ir plakite mikseriu, kol ledai visiškai atvės. Supilkite grietinėlę. Mišinį plakite, kol pasidarys gumuliukų. Sudėkite į formą ir kelias valandas užšaldykite.
Kategorijos