Apelsinų obuolių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Apelsinų obuolių uogienė

Gaminimo laikas
470 min.
Laikas virtuvėje
460 min.
Kalorijos
160 kcal.
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų obuolių uogienė Žingsnis 1
Išvirkite obuolių ir apelsinų uogienę. Obuolius ir apelsinus užberkite cukrumi ir palaikykite 1 valandą, kad vaisiai prisitrauktų sulčių. Mišinį užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Palikite atvėsti 4-6 valandas. Sutirštėjusią uogienę virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Išsaugokite uogienę. Paruoštą karštą uogienę iš obuolių ir apelsinų supilstykite į stiklainius ir, visiškai atvėsinę, padėkite šaltai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos