Apelsinų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Apelsinų padažas

Šis ryškus ir sodrus citrusinių vaisių padažas tinka prie mėsos ir paukštienos. Jis suteikia patiekalui gaivaus skonio ir vaisinio saldumo su malonia rūgštele, o Sičuano pipirai padažui suteiks pikantiškumo. Apelsinų padažas labai gražiai pasidaro, todėl juo galite įspūdingai patiekti patiekalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
136 kcal.
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Į puodą supilkite apelsinų sultis. Sudėkite mėtas, smulkintus Sičuano ir rausvuosius pipirus. Pastatykite puodą ant ugnies ir išgarinkite apie 60 proc. sulčių, kad susidarytų 200 g sirupo.

Žingsnis 2

Apelsinų padažas Žingsnis 2
Sultis perkoškite ir atvėsinkite.

Žingsnis 3

Apelsinų padažas Žingsnis 3
Apelsinų sirupą su actu, kimchi padažu ir aliejumi plakite mikseriu, kol stabilizuosis ir taps vientisas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos