Publikavimo data: 2024-05-25
Apelsinų padažas
Šis ryškus ir sodrus citrusinių vaisių padažas tinka prie mėsos ir paukštienos. Jis suteikia patiekalui gaivaus skonio ir vaisinio saldumo su malonia rūgštele, o Sičuano pipirai padažui suteiks pikantiškumo. Apelsinų padažas labai gražiai pasidaro, todėl juo galite įspūdingai patiekti patiekalą.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite apelsinų sultis. Sudėkite mėtas, smulkintus Sičuano ir rausvuosius pipirus. Pastatykite puodą ant ugnies ir išgarinkite apie 60 proc. sulčių, kad susidarytų 200 g sirupo.
Žingsnis 2
Sultis perkoškite ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Apelsinų sirupą su actu, kimchi padažu ir aliejumi plakite mikseriu, kol stabilizuosis ir taps vientisas.
Kategorijos