Apelsinų padažas antims pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Apelsinų padažas antims

Nepaisant to, kad apelsinų padažas iš pirmo žvilgsnio atrodo gana neįprastas ir egzotiškas, jis yra universalus ir tinka įvairiems patiekalams. Jis tinka karštiems mėsos ir žuvies patiekalams, antienai ir vištienai. Apelsinų padažą antims galima paruošti įvairiai: jis gali būti įvairaus tirštumo, saldumo, aštrumo ir aštrumo. Šiuo padažu antį galima aplieti prieš dedant į orkaitę, užpilti į lėkštes arba atvėsinti ir patiekti šaltą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų padažas antims Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Jame 5 minutes pakepinkite svogūną. Supilkite baltąjį vyną ir vištienos sultinį ir troškinkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Apelsinų padažas antims Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į svogūnus supilkite apelsinų sultis ir 1 šaukštelį apelsino žievelės, actą, medų, druską ir pipirus. Padažą pavirkite 5 minutes. Suberkite miltus, kruopščiai išmaišykite plakikliu ir virkite dar 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos