Publikavimo data: 2024-06-08
Apelsinų padažas antims
Nepaisant to, kad apelsinų padažas iš pirmo žvilgsnio atrodo gana neįprastas ir egzotiškas, jis yra universalus ir tinka įvairiems patiekalams. Jis tinka karštiems mėsos ir žuvies patiekalams, antienai ir vištienai. Apelsinų padažą antims galima paruošti įvairiai: jis gali būti įvairaus tirštumo, saldumo, aštrumo ir aštrumo. Šiuo padažu antį galima aplieti prieš dedant į orkaitę, užpilti į lėkštes arba atvėsinti ir patiekti šaltą.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Jame 5 minutes pakepinkite svogūną. Supilkite baltąjį vyną ir vištienos sultinį ir troškinkite dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į svogūnus supilkite apelsinų sultis ir 1 šaukštelį apelsino žievelės, actą, medų, druską ir pipirus. Padažą pavirkite 5 minutes. Suberkite miltus, kruopščiai išmaišykite plakikliu ir virkite dar 2 minutes.
Kategorijos