Apelsinų šerbetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Apelsinų šerbetas

Švelnus ir sultingas desertas. Gaivus ir suteikiantis energijos!
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Apelsinų šerbetas Žingsnis 1
Į vandenį supilkite cukrų ir vanilinį cukrų.

Žingsnis 2

Apelsinų šerbetas Žingsnis 2
Išmaišykite ir užvirinkite. Cukrus turi visiškai ištirpti.

Žingsnis 3

Apelsinų šerbetas Žingsnis 3
Apelsinus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 4

Apelsinų šerbetas Žingsnis 4
Naudodami rankinę arba elektrinę sulčiaspaudę išspauskite apelsinų sultis.

Žingsnis 5

Apelsinų šerbetas Žingsnis 5
Į atvėsusį saldų vandenį supilkite šviežiai spaustas apelsinų sultis.

Žingsnis 6

Apelsinų šerbetas Žingsnis 6
Išmaišykite ir supilkite į plastikinį indą. Įdėkite į šaldiklį 1 valandai.

Žingsnis 7

Apelsinų šerbetas Žingsnis 7
Po valandos užšaldytą šerbetą išmaišykite ir įdėkite atgal į šaldiklį. Iš viso šerbetas bus gaminamas 4-5 valandas. Kas valandą išimkite jį iš šaldiklio ir pamaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos