Publikavimo data: 2025-08-18
Apelsinų šerbetas
Švelnus ir sultingas desertas. Gaivus ir suteikiantis energijos!
Žingsnis 1
Į vandenį supilkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Žingsnis 2
Išmaišykite ir užvirinkite. Cukrus turi visiškai ištirpti.
Žingsnis 3
Apelsinus perpjaukite per pusę.
Žingsnis 4
Naudodami rankinę arba elektrinę sulčiaspaudę išspauskite apelsinų sultis.
Žingsnis 5
Į atvėsusį saldų vandenį supilkite šviežiai spaustas apelsinų sultis.
Žingsnis 6
Išmaišykite ir supilkite į plastikinį indą. Įdėkite į šaldiklį 1 valandai.
Žingsnis 7
Po valandos užšaldytą šerbetą išmaišykite ir įdėkite atgal į šaldiklį. Iš viso šerbetas bus gaminamas 4-5 valandas. Kas valandą išimkite jį iš šaldiklio ir pamaišykite.
Kategorijos