Apelsinų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Apelsinų uogienė

Apelsinų uogienė - įdomi idėja desertui, pyragų ar kitų konditerijos gaminių įdarui. Ją galima naudoti iš karto arba laikyti žiemai. Apelsinų uogienės gaminimo namuose receptų yra įvairių. Galite vartoti citrusinius vaisius su žievele arba į apelsinų minkštimą pridėti obuolių ar kitų vaisių. Bet kuriuo atveju uogienė bus labai skani. Vienas iš greičiausių būdų paruošti skanėstą - desertą virti 3 kartus po 5 minutes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Angliavandeniai
52 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite uogienės pagrindą. Apelsinų minkštimą sudėkite į puodą, suberkite cukrų, išmaišykite ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirus nuimkite putas ir nuolat maišydami virkite 7-10 minučių. Tada palikite 2-3 valandoms ir dar 2 kartus pakartokite procesą.

Žingsnis 2

Apelsinų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Paskutiniame virimo etape į masę supilkite apelsinų likerį ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Užvirus virkite 10-15 minučių. Tada išmaišykite. Įpilkite citrinos sulčių ir dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos