Publikavimo data: 2024-05-01
Apelsinų uogienė
Apelsinų uogienė - įdomi idėja desertui, pyragų ar kitų konditerijos gaminių įdarui. Ją galima naudoti iš karto arba laikyti žiemai. Apelsinų uogienės gaminimo namuose receptų yra įvairių. Galite vartoti citrusinius vaisius su žievele arba į apelsinų minkštimą pridėti obuolių ar kitų vaisių. Bet kuriuo atveju uogienė bus labai skani. Vienas iš greičiausių būdų paruošti skanėstą - desertą virti 3 kartus po 5 minutes.
Žingsnis 1
Paruoškite uogienės pagrindą. Apelsinų minkštimą sudėkite į puodą, suberkite cukrų, išmaišykite ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirus nuimkite putas ir nuolat maišydami virkite 7-10 minučių. Tada palikite 2-3 valandoms ir dar 2 kartus pakartokite procesą.
Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Paskutiniame virimo etape į masę supilkite apelsinų likerį ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Užvirus virkite 10-15 minučių. Tada išmaišykite. Įpilkite citrinos sulčių ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos