Publikavimo data: 2025-08-17
Apetitiška dešra sluoksniuotos tešlos kepinyje su sūriu ir agurkais
Kvapnius, apetitiškus ir skanius kepinius šiuolaikinėje kulinarijoje galima paruošti per trumpiausią laiką. Naudojant paruoštus pramoninius gaminius, pateiktas užkandis iš dešrelių tešloje kepamas 10 minučių, o iškepęs orkaitėje, kas trunka tik 15 minučių, jau patiekiamas ant stalo prie arbatos ar kavos. Pikantiškumo jai suteikia kečupas ir garstyčios, taip pat marinuoti agurkai ir kietasis sūris. Šis kepinys padės labai užimtiems žmonėms.
Žingsnis 1
Sūrį ir agurkus supjaustykite stambiais griežinėliais, tešlą supjaustykite taip, kad jos gabaliukai būtų dešrelių ilgio ir 15 cm pločio. Perpjaukite tešlą iš abiejų pusių, vidurį palikdami dešrelėms.
Žingsnis 2
Tešlos vidurį patepkite garstyčių ir kečupo sluoksniu. Ant jų sudėkite dešrą, o šonuose - sūrį ir agurkus. Tada užlenkite dešros įpjovų galus, vieną už kito. Dėkite ant kepimo skardos ir 15-20 minučių siųskite į orkaitę. Kepkite 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.
Kategorijos