Apetitiška dešra sluoksniuotos tešlos kepinyje su sūriu ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Apetitiška dešra sluoksniuotos tešlos kepinyje su sūriu ir agurkais

Kvapnius, apetitiškus ir skanius kepinius šiuolaikinėje kulinarijoje galima paruošti per trumpiausią laiką. Naudojant paruoštus pramoninius gaminius, pateiktas užkandis iš dešrelių tešloje kepamas 10 minučių, o iškepęs orkaitėje, kas trunka tik 15 minučių, jau patiekiamas ant stalo prie arbatos ar kavos. Pikantiškumo jai suteikia kečupas ir garstyčios, taip pat marinuoti agurkai ir kietasis sūris. Šis kepinys padės labai užimtiems žmonėms.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Apetitiška dešra sluoksniuotos tešlos kepinyje su sūriu ir agurkais Žingsnis 1
Sūrį ir agurkus supjaustykite stambiais griežinėliais, tešlą supjaustykite taip, kad jos gabaliukai būtų dešrelių ilgio ir 15 cm pločio. Perpjaukite tešlą iš abiejų pusių, vidurį palikdami dešrelėms.

Žingsnis 2

Apetitiška dešra sluoksniuotos tešlos kepinyje su sūriu ir agurkais Žingsnis 2
Tešlos vidurį patepkite garstyčių ir kečupo sluoksniu. Ant jų sudėkite dešrą, o šonuose - sūrį ir agurkus. Tada užlenkite dešros įpjovų galus, vieną už kito. Dėkite ant kepimo skardos ir 15-20 minučių siųskite į orkaitę. Kepkite 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos