Publikavimo data: 2024-06-15
Apverstas Šarlotės pyragas.
Šis receptas buvo rastas bandymų ir klaidų būdu. Išbandžiau įvairius receptus ir iš jų paėmiau geriausius. Šį pyragą mėgstu kepti daugiafunkcinėje keptuvėje, tačiau receptas tinka ir orkaitėje. Jis labai greitai suvalgomas, tačiau geriau jį laikyti šaldytuve ir prieš vartojimą pašildyti.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolius: 2 obuolius griežinėliais, likusius - kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite multicookerio dubenį, įdėkite į jį nedidelį gabalėlį sviesto, o kai sviestas ištirps, silikoniniu šepetėliu ištepkite juo sieneles.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą: dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir kepimo milteliais.
Žingsnis 4
Pakeiskite daugiafunkcinės keptuvės režimą į kepimo režimą (pagal numatytuosius nustatymus - 1 val.).
Žingsnis 5
Į ištirpintą sviestą suberkite cukraus pudrą arba cukrų, kad pasidarytų karamelė, ir iš karto išdėliokite obuolių skilteles.
Žingsnis 6
Greitai sumaišykite obuolius su karamele, kad milteliai nesudegtų. Skiltelės turi visiškai padengti dubens dugną.
Žingsnis 7
Į kiaušinių masę suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Į tešlą sudėkite likusius obuolius ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 9
Supilkite obuolių tešlą į multicookerį ir nustatykite nulinį laikmačio laiką.
Žingsnis 10
Šarlotę išimkite ir apverskite ant lėkštės.
Kategorijos