Publikavimo data: 2024-06-15
Arbūzų ledai
Arbūzas yra sultingas, skanus ir labai sveikas vaisius: jame yra vitaminų A ir C, taip pat cinko, kalio ir magnio. Plombiere su arbūzu - skanus ir labai maistingas desertas, pagamintas grietinėlės pagrindu. Patiekalas gaunasi labai švelnus ir kartu ne per daug kaloringas. Beje, populiariausias plombyro skonis yra vanilės. Jį dar XVII amžiuje išrado prancūzų virėjas Gerardas Thiersenas.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Supilkite grietinėlę į atskirą dubenį ir išplakite mikseriu iki lengvų viršūnių. Į tą patį dubenį suberkite miltelinį cukrų ir vėl plakite. Tada sumaišykite masę su arbūzų minkštimu ir vėl plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite ledų pagrindą. Paruoštą grietinėlę ir arbūzo pagrindą perkelkite į šaldymo formą. Įdėkite desertą į šaldiklį 30-60 minučių. Tada desertą pamaišykite šaukštu, kad jame nesusidarytų ledo. Po to įdėkite plombyrą į šaldiklį 4-5 valandoms.
Kategorijos