Publikavimo data: 2024-06-22
Arbūzų šerbetas
Tai lengvai paruošiamas malonus lengvas desertas. Jis yra gaivaus skonio ir malonaus arbūzo aromato.
Žingsnis 1
Supjaustykite arbūzą gabalėliais.
Žingsnis 2
Sutrinkite minkštimą trintuvu arba šakute.
Žingsnis 3
Perkoškite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus.
Žingsnis 4
Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų.
Žingsnis 5
Maišydami užvirinkite. Cukrus turėtų ištirpti.
Žingsnis 6
Sumaišykite arbūzų sultis ir atvėsintą sirupą. Įpilkite medaus.
Žingsnis 7
Supilkite mišinį į indą ir laikykite šaldiklyje.
Žingsnis 8
Kas 30 minučių maišykite 3-4 valandas.
Kategorijos