Aromatinga naminė duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinga naminė duona

Tai labai paprastas receptas. O svarbiausia, kad jis labai skanus. Jis net nespėja atvėsti, kol yra suvalgomas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga naminė duona Žingsnis 1
Išsijokite miltus.

Žingsnis 2

Aromatinga naminė duona Žingsnis 2
Supilkite cukrų, druską, mieles ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Aromatinga naminė duona Žingsnis 3
Supilkite šiltą vandenį (apie 40 laipsnių Celsijaus) ir augalinį aliejų. Minkykite tešlą apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Aromatinga naminė duona Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į dubenį. Uždenkite ir palikite 40 minučių pastovėti karštyje.

Žingsnis 5

Aromatinga naminė duona Žingsnis 5
Per tą laiką jis turėtų sudygti.

Žingsnis 6

Aromatinga naminė duona Žingsnis 6
Iš tešlos suformuokite ritinį. Suvyniokite į ritinį, tada dar kartą susukite.

Žingsnis 7

Aromatinga naminė duona Žingsnis 7
Suformuokite kepaliuko formą.

Žingsnis 8

Aromatinga naminė duona Žingsnis 8
Pabarstykite kepimo indą miltais. Įdėkite tešlą ir uždenkite. Palikite pakilti 30 minučių.

Žingsnis 9

Aromatinga naminė duona Žingsnis 9
Prieš kepimą tešlą patepkite pienu ir pabarstykite miltais.

Žingsnis 10

Aromatinga naminė duona Žingsnis 10
Atlikite pjūvius. Kepkite duoną apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos