Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinga naminė duona
Tai labai paprastas receptas. O svarbiausia, kad jis labai skanus. Jis net nespėja atvėsti, kol yra suvalgomas.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus.
Žingsnis 2
Supilkite cukrų, druską, mieles ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite šiltą vandenį (apie 40 laipsnių Celsijaus) ir augalinį aliejų. Minkykite tešlą apie 5 minutes.
Žingsnis 4
Tešlą sudėkite į dubenį. Uždenkite ir palikite 40 minučių pastovėti karštyje.
Žingsnis 5
Per tą laiką jis turėtų sudygti.
Žingsnis 6
Iš tešlos suformuokite ritinį. Suvyniokite į ritinį, tada dar kartą susukite.
Žingsnis 7
Suformuokite kepaliuko formą.
Žingsnis 8
Pabarstykite kepimo indą miltais. Įdėkite tešlą ir uždenkite. Palikite pakilti 30 minučių.
Žingsnis 9
Prieš kepimą tešlą patepkite pienu ir pabarstykite miltais.
Žingsnis 10
Atlikite pjūvius. Kepkite duoną apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos