Aromatinga persikų uogienė su levandomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatinga persikų uogienė su levandomis

Norint pasigaminti persikų uogienės su levandų aromatu, reikės labai nedaug pastangų ir laiko. Džemui geriau naudoti šiek tiek neprinokusius persikus, nes juos daug lengviau paruošti. Kad uogienė būtų šiek tiek rūgštesnė, galite naudoti mažiau cukraus. Tačiau uogienę reikia virti šiek tiek ilgiau.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
171 kcal.
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga persikų uogienė su levandomis Žingsnis 1
Persikus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į puodą, pabarstykite cukrumi, įberkite 2 valgomuosius šaukštus džiovintų levandų žiedų ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatinga persikų uogienė su levandomis Žingsnis 2
Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad uogienė pradėtų leisti sultis. Po to virkite ant mažiausios ugnies 20-25 minutes. Visiškai atvėsinkite ir dar kartą užvirinkite, tada išsukite uogienę į sterilizuotus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos