Aromatinga šviežių aviečių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatinga šviežių aviečių uogienė

Paruošti kvapnią uogienę iš šviežių aviečių neužtrunka ilgai. Norėdami suteikti uogienei neįprasto skonio ir aromato, galite naudoti mėtas ar kitus ingredientus pagal savo skonį. Aromatingą uogienę galima gaminti su kavos pupelėmis, melasos šakelėmis ar cinamono lazdelėmis.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
150 kcal.
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga šviežių aviečių uogienė Žingsnis 1
Supilkite avietes į nedidelį dubenėlį ir suberkite reikiamą kiekį cukraus. Palikite šiek tiek laiko, kad cukrus ištirptų.

Žingsnis 2

Aromatinga šviežių aviečių uogienė Žingsnis 2
Indą su avietėmis pastatykite ant silpnos ugnies, sudėkite mėtų šakeles ir virkite 20 min. ant silpnos ugnies, tada mėtų šakeles išimkite. Paruoškite švarius stiklinius stiklainius sukimui, sterilizuokite juos, tada į kiekvieną supilkite uogienę ir užsukite raktu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos