Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatinga šviežių aviečių uogienė
Paruošti kvapnią uogienę iš šviežių aviečių neužtrunka ilgai. Norėdami suteikti uogienei neįprasto skonio ir aromato, galite naudoti mėtas ar kitus ingredientus pagal savo skonį. Aromatingą uogienę galima gaminti su kavos pupelėmis, melasos šakelėmis ar cinamono lazdelėmis.
Žingsnis 1
Supilkite avietes į nedidelį dubenėlį ir suberkite reikiamą kiekį cukraus. Palikite šiek tiek laiko, kad cukrus ištirptų.
Žingsnis 2
Indą su avietėmis pastatykite ant silpnos ugnies, sudėkite mėtų šakeles ir virkite 20 min. ant silpnos ugnies, tada mėtų šakeles išimkite. Paruoškite švarius stiklinius stiklainius sukimui, sterilizuokite juos, tada į kiekvieną supilkite uogienę ir užsukite raktu.
Kategorijos