Publikavimo data: 2024-09-17
Aromatingi bagetės skrebučiai
Jei virtuvėje turite sugedusią bagetę, kurios niekas nenori valgyti, pagaminkite šiuos aromatingus, pikantiškus, traškius džiūvėsėlius ir liks tik trupiniai. Džiūvėsėlius galima valgyti vienus arba kaip priedą prie sriubos tyrės.
Žingsnis 1
Paruoškite visus receptui reikalingus produktus.
Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite ne storesnėmis nei 5 mm storio riekelėmis.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite džiovintus bazilikus, išspaustą česnaką ir alyvuogių aliejų.
Žingsnis 4
Ant kepimo skardos išdėliokite griežinėliais supjaustytą bagetę.
Žingsnis 5
Kiekvieną bagetės riekelę teptuku patepkite prieskoniniu sviestu.
Žingsnis 6
Įdėkite kepimo skardą su bagete į įkaitintą 180˚C orkaitę 10-15 minučių.
Kategorijos