Aromatingi bagetės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Aromatingi bagetės skrebučiai

Jei virtuvėje turite sugedusią bagetę, kurios niekas nenori valgyti, pagaminkite šiuos aromatingus, pikantiškus, traškius džiūvėsėlius ir liks tik trupiniai. Džiūvėsėlius galima valgyti vienus arba kaip priedą prie sriubos tyrės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
496 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi bagetės skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite visus receptui reikalingus produktus.

Žingsnis 2

Aromatingi bagetės skrebučiai Žingsnis 2
Bagetę supjaustykite ne storesnėmis nei 5 mm storio riekelėmis.

Žingsnis 3

Aromatingi bagetės skrebučiai Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite džiovintus bazilikus, išspaustą česnaką ir alyvuogių aliejų.

Žingsnis 4

Aromatingi bagetės skrebučiai Žingsnis 4
Ant kepimo skardos išdėliokite griežinėliais supjaustytą bagetę.

Žingsnis 5

Aromatingi bagetės skrebučiai Žingsnis 5
Kiekvieną bagetės riekelę teptuku patepkite prieskoniniu sviestu.

Žingsnis 6

Įdėkite kepimo skardą su bagete į įkaitintą 180˚C orkaitę 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos