Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatingos bandelės su varške ir žaliaisiais svogūnais
Nieko nepagaminsite greičiau už bandeles su žaliaisiais svogūnais ir krapais. Per kelias minutes ant stalo galėsite turėti kalną gardžių, traškių paplotėlių. Be to, jie tokie pat paprasti, kaip ir skanūs. Toks paruošimo greitumas pritrauks žmones, kurie labai užsiėmę darbe arba kai skubiai reikia patiekti ką nors skanaus ant stalo, o laiko nėra. Juos galima gaminti iš pitos duonos arba iš savo tešlos.
Žingsnis 1
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus. Į varškę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir sudėkite žoleles. Pasūdykite ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Jei naudojate pitos duoną, ant vienos pusės dėkite įdaro, suvyniokite ją į pyrago formą ir kepkite. Jei naudojate tešlą, iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos užminkykite tešlą. Iškočiokite apvalius plokščius pyragėlius, dėkite įdaro, užspauskite kraštus kaip cheburek.
Žingsnis 3
Tortilijas iš abiejų pusių apkepkite augaliniame arba sviesto aliejuje. Apverskite, kai viena pusė bus auksinė. Kepant įkaitinkite iki vidutinio stiprumo.
Kategorijos