Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatizuoti sluoksniuotos tešlos gaminiai "Ypatingas patiekalas"
Aromatingi ir aromatingi vantos. Ypatingas skanėstas arbatai ar užkandžiams.
Žingsnis 1
130 ml šilto pieno sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu cukraus, mielėmis ir 100 g persijotų miltų. Pastatykite į šiltą vietą 15 minučių.
Žingsnis 2
Į išvirtą opą įmuškite 1 kiaušinį ir įdėkite 1 šaukštą sviesto.
Žingsnis 3
Į masę supilkite likusius persijotus miltus.
Žingsnis 4
Užminkykite tešlą.
Žingsnis 5
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir padėkite ją į šiltą vietą 20-25 minutėms.
Žingsnis 6
Paruoštą tešlą padėkite ant stalo paviršiaus.
Žingsnis 7
Padalykite tešlą į 6 lygias dalis.
Žingsnis 8
Suformuokite paplotėlių formeles. Tešlą iškočiokite į rutulį, paspauskite jį žemyn ir suformuokite formos viduryje vietą įdarui.
Žingsnis 9
Sumaišykite varškę, 1 kiaušinio trynį, 1 šaukštą grietinės, 1 šaukštą cukraus.
Žingsnis 10
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 11
Sumaišykite 1 kiaušinį ir 20 ml pieno.
Žingsnis 12
Supilkite įdarą į formeles.
Žingsnis 13
Gautu mišiniu ištepkite wattrushki ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Kategorijos