Aštrių aitriųjų paprikų aliejus pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštrių aitriųjų paprikų aliejus

Aštrių aitriųjų paprikų aliejus labai populiarus kinų virtuvėje. Kinai mėgsta viską, kas aštru, ir daugelis jų gaminamų patiekalų yra ryškiai raudonos spalvos. Paslaptis slypi ne pomidoruose, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, o aitriųjų paprikų aliejuje. Padažą elementaru pasigaminti namuose. Tereikia šiek tiek pašildyti aštriąsias paprikas ir sudėti jas į karštą, bet ne verdantį aliejų. Produktą rekomenduojama laikyti šaldytuve, o sunaudoti jį galima per metus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
786 kcal.
Riebalai
86 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Aštrių aitriųjų paprikų aliejus Žingsnis 1
Perpjaukite aitriųjų paprikų ankštis per pusę ir 2-3 minutes kaitinkite jas keptuvėje.

Žingsnis 2

Aštrių aitriųjų paprikų aliejus Žingsnis 2
Perpilkite į butelį, suberkite žirnelius.

Žingsnis 3

Aštrių aitriųjų paprikų aliejus Žingsnis 3
Supilkite įkaitintą aliejų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos