Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrių aitriųjų paprikų aliejus
Aštrių aitriųjų paprikų aliejus labai populiarus kinų virtuvėje. Kinai mėgsta viską, kas aštru, ir daugelis jų gaminamų patiekalų yra ryškiai raudonos spalvos. Paslaptis slypi ne pomidoruose, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, o aitriųjų paprikų aliejuje. Padažą elementaru pasigaminti namuose. Tereikia šiek tiek pašildyti aštriąsias paprikas ir sudėti jas į karštą, bet ne verdantį aliejų. Produktą rekomenduojama laikyti šaldytuve, o sunaudoti jį galima per metus.
Žingsnis 1
Perpjaukite aitriųjų paprikų ankštis per pusę ir 2-3 minutes kaitinkite jas keptuvėje.
Žingsnis 2
Perpilkite į butelį, suberkite žirnelius.
Žingsnis 3
Supilkite įkaitintą aliejų.
Kategorijos