Aštrus pesto padažas su rukola ir graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrus pesto padažas su rukola ir graikiniais riešutais

"Pesto" yra garsus itališkas padažas, kurio pagrindą sudaro bazilikai, parmezanas, alyvuogių aliejus ir kedro riešutai. Šis padažas plačiai naudojamas Viduržemio jūros regiono virtuvėje ir patiekiamas ne tik kaip brusketos priedas, bet ir kaip picos priedas bei salotų padažas. Originalus pesto padažo su rukola ir graikiniais riešutais receptas yra naujoviškas klasikinio padažo receptas, kuris atgaivins jūsų skonio receptorius ir suteiks toną visai dienai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
592 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
59 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Aštrus pesto padažas su rukola ir graikiniais riešutais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje be aliejaus paskrudinkite graikinius riešutus, kad jų skonis ir aromatas būtų intensyvesnis. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Aštrus pesto padažas su rukola ir graikiniais riešutais Žingsnis 2
Maišytuvo dubenyje sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus: rukolą, parmezaną, graikinius riešutus, alyvuogių aliejų, česnaką ir žiupsnelį druskos. Plakite, kol susidarys vientisa masė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos