Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis

Iš pitos duonos galima pasigaminti daugybę skanių greitų užkandžių. Tinka bet koks įdaras, saldus ar sūrus, daržovės, vaisiai, varškė ar mėsa. Suvyniokite jį į vamzdelį, voką ar trikampį ir kepkite ant keptuvės arba kepkite orkaitėje. Galima patiekti karštą arba šaltą. Šis patiekalas yra ir kasdienis, ir šventinis, be to, tai puikus užkandis, kurį galima pasiimti su savimi į gamtą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Paruoštą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių 7-10 minučių. Dėkite į lėkštę ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite korėjietiškas morkas, pomidorus, sūrį ir mėsą.

Žingsnis 3

Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 3
Supjaustykite pitą į 4 dalis. Ant kiekvieno uždėkite įdaro ir tvarkingai susukite į voką. Kepkite ant riebalais pateptos ir įkaitintos keptuvės su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos