Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs traškūs pitos vokeliai su vištiena ir korėjietiškomis morkomis
Iš pitos duonos galima pasigaminti daugybę skanių greitų užkandžių. Tinka bet koks įdaras, saldus ar sūrus, daržovės, vaisiai, varškė ar mėsa. Suvyniokite jį į vamzdelį, voką ar trikampį ir kepkite ant keptuvės arba kepkite orkaitėje. Galima patiekti karštą arba šaltą. Šis patiekalas yra ir kasdienis, ir šventinis, be to, tai puikus užkandis, kurį galima pasiimti su savimi į gamtą.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių 7-10 minučių. Dėkite į lėkštę ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite korėjietiškas morkas, pomidorus, sūrį ir mėsą.
Žingsnis 3
Supjaustykite pitą į 4 dalis. Ant kiekvieno uždėkite įdaro ir tvarkingai susukite į voką. Kepkite ant riebalais pateptos ir įkaitintos keptuvės su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos