Publikavimo data: 2024-06-13
Aviečių įdaras
"Plombiere" su avietėmis - apetitą žadinantis desertas, pasižymintis švelnia konsistencija ir unikaliu skoniu. Patiekalas gaunasi orus ir kartu saikingai saldus, su malonia uogų rūgštele. Šis desertas yra labai sveikas. Dėl didelio vitaminų A ir E kiekio išsaugomas regėjimo aštrumas ir odos sveikata. Beje, norint išgauti naujų skonio derinių, pakanka pridėti papildomų ingredientų - pavyzdžiui, riešutų, šokolado ar cukruotų vaisių.
Žingsnis 1
Paruoškite ledų pagrindą. Kiaušinių trynius, cukrų ir vanilę sudėkite į gilų dubenį. Apie 30 sekundžių plakite ingredientus iki vientisos masės. Tada į mišinį supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Po to indą su gauta mase pastatykite ant vandens vonelės. Nuolat maišydami virkite mišinį ant silpnos ugnies 10 minučių. Tada nuimkite mišinį nuo kaitros ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Pertrinkite avietes per sietelį, kad pašalintumėte sėklas. Gautą uogų masę sudėkite į pagrindą, išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę į gilų indą, suplakite iki kreminės konsistencijos. Sumaišykite aviečių masę su grietinėle iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Būsimus ledus perkelkite į šaldymo formą ir dėkite į šaldiklį. Kas 30 minučių ledus gerai išmaišykite, kad juose nesusidarytų ledo. Desertą patiekite po 4-5 valandų.
Kategorijos