Publikavimo data: 2024-06-08
Aviečių padažas
Iš aviečių galite greitai paruošti saldų padažą mėgstamiems blynams ar sūrio pyragams. Šis padažas bus ne tik skanus, bet ir sveikas. Avietėse gausu vitamino C. Ir pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Kad išsaugotumėte visą uogų naudą, geriau jas vartoti šviežias. Tačiau šaldytos avietės taip pat išsaugo daug vitaminų. Aviečių padažą galima laikyti šaldytuve ne vieną dieną ir vėliau naudoti kepiniams arba kaip priedą prie saldžių patiekalų.
Žingsnis 1
Paruoškite sirupą. Sumaišykite cukrų ir vandenį puode ir pastatykite ant viryklės. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Toliau virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Leiskite avietėms prisitraukti. Supilkite sirupą ant aviečių. Palikite 15 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 3
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į mišinį įpilkite klyno sirupo ir viską susmulkinkite trintuvu. Gautą mišinį pertrinkite per sietelį.
Kategorijos