Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais

Skanūs natūralūs džiūvėsėliai visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
375 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 1
Supjaustykite vidutinio dydžio ėrienos gabalėlius.

Žingsnis 2

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 3

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 3
Pridėkite prieskonių.

Žingsnis 4

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 4
Sudėkite sviestą ir išmaišykite, palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 5

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 5
Supilkite džiūvėsėlius į maišelį, sudėkite mišinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Avienos kruopos su aguonomis, prieskoniais ir česnakais Žingsnis 6
Dėkite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos