Avokadų grietinėlės padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų grietinėlės padažas

Kreminis avokadų padažas tinka prie žuvies ir mėsos patiekalų. Jį taip pat galima naudoti kaip salotų padažą arba sumuštinių užtepėlę. Padaže esančių produktų derinys toks sveikas ir skanus, kad jį galima valgyti tiesiog su skrebučiais ar duona. Padažas ruošiamas greitai ir iš turimų produktų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų grietinėlės padažas Žingsnis 1
Paruoškite padažui skirtus ingredientus. Avokadą perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Minkštimą sutrinkite šakute ir apšlakstykite citrinos sultimis. Bazilikus smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite krapus. Česnaką išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Avokadų grietinėlės padažas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Avokadų minkštimą sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite bazilikus, krapus ir česnakus. Supilkite augalinį aliejų ir grietinėlę. Viską kruopščiai išplakite mikseriu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos