Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų grietinėlės padažas
Kreminis avokadų padažas tinka prie žuvies ir mėsos patiekalų. Jį taip pat galima naudoti kaip salotų padažą arba sumuštinių užtepėlę. Padaže esančių produktų derinys toks sveikas ir skanus, kad jį galima valgyti tiesiog su skrebučiais ar duona. Padažas ruošiamas greitai ir iš turimų produktų.
Žingsnis 1
Paruoškite padažui skirtus ingredientus. Avokadą perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Minkštimą sutrinkite šakute ir apšlakstykite citrinos sultimis. Bazilikus smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite krapus. Česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Avokadų minkštimą sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite bazilikus, krapus ir česnakus. Supilkite augalinį aliejų ir grietinėlę. Viską kruopščiai išplakite mikseriu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos