Avokadų ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų ledai

Avokadų ledai - skanėstas tiems, kurie nemėgsta pernelyg saldžių desertų. Londono restoranuose šis šaltas skanėstas dažnai siūlomas avokadų kiautuose. Ledai vadinami "Avolato" ir yra visiškai veganiški. Norint jų paragauti, nebūtina vykti į Londoną, juos pakankamai lengva pasigaminti namuose. Avokadų ledai daugiausia gaminami iš kokosų pieno ir grietinėlės, papildomai dedama vaisių, šokolado, riešutų ir net šviežių agurkų.
Gaminimo laikas
165 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų ledai Žingsnis 1
Paruoškite deserto pagrindą. Susmulkinkite laimo žievelę, atsargiai sumalkite ją su cukrumi ir sudėkite į blenderio dubenį. Supilkite citrinų, laimo ir apelsinų sultis, sudėkite avokado ir banano griežinėlius. Sutrinkite iki vientisos ir tirštos masės.

Žingsnis 2

Avokadų ledai Žingsnis 2
Paruoškite desertą. Gautą masę sudėkite į indą ir nusiųskite į šaldiklį. Kas 15 minučių desertą maišykite, kol visiškai sušaltų, tai užtruks 1,5-2,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos