Avokadų majonezas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Avokadų majonezas

Skirtingai nuo tradicinio padažo, avokadų majonezo recepte nėra kiaušinių. Jam gaminti rinkitės tik prinokusius ir minkštus avokadus. Prinokęs ir valgymui paruoštas vaisius turi būti minkštas, o žievelė - tamsiai žalios spalvos. Avokaduose yra sveikų riebalų, o jų minkšta konsistencija galutiniam patiekalui suteiks kreminį poskonį. Padažui aštrumo suteiks garstyčios ir česnakas. Gausite originalų padažą beveik bet kokiam patiekalui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų majonezas Žingsnis 1
Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite į dubenį. Įberkite druskos, pipirų, česnako ir garstyčių. Maišykite 3-4 minutes, kol gausis vientisa masė.

Žingsnis 2

Avokadų majonezas Žingsnis 2
Supilkite citrinos sultis ir dar kartą suplakite majonezą iki tirštos masės.

Žingsnis 3

Avokadų majonezas Žingsnis 3
Plona srovele pilkite alyvuogių aliejų. Plakite majonezą 3-4 minutes visu greičiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, naminis majonezas, receptų knyga, šalti padažai, šalti padažai

Kategorijos