Publikavimo data: 2024-04-06
Avokadų majonezas
Skirtingai nuo tradicinio padažo, avokadų majonezo recepte nėra kiaušinių. Jam gaminti rinkitės tik prinokusius ir minkštus avokadus. Prinokęs ir valgymui paruoštas vaisius turi būti minkštas, o žievelė - tamsiai žalios spalvos. Avokaduose yra sveikų riebalų, o jų minkšta konsistencija galutiniam patiekalui suteiks kreminį poskonį. Padažui aštrumo suteiks garstyčios ir česnakas. Gausite originalų padažą beveik bet kokiam patiekalui.
Žingsnis 1
Avokadą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite į dubenį. Įberkite druskos, pipirų, česnako ir garstyčių. Maišykite 3-4 minutes, kol gausis vientisa masė.
Žingsnis 2
Supilkite citrinos sultis ir dar kartą suplakite majonezą iki tirštos masės.
Žingsnis 3
Plona srovele pilkite alyvuogių aliejų. Plakite majonezą 3-4 minutes visu greičiu.
Kategorijos