Naminis majonezas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-02

Naminis majonezas receptas

Naminis majonezas turi daug privalumų, palyginti su parduotuvėje pirktu majonezu. Pirma, jame nenaudojamas actas. Antra, druskos kiekį visada galite keisti savo nuožiūra. Naminis majonezas šaldytuve laikomas 5-7 dienas, todėl patogiausia šį padažą ruošti nedidelėmis porcijomis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
536 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
56 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis majonezas receptas Žingsnis 1
Pasiruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo.

Žingsnis 2

Naminis majonezas receptas Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, sudėkite garstyčias, aliejų, citrinos sultis, druską ir cukrų.

Žingsnis 3

Naminis majonezas receptas Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Naminis majonezas receptas Žingsnis 4
Majonezą plakite mikseriu, kol taps tirštas.

Žingsnis 5

Naminis majonezas receptas Žingsnis 5
Perpilkite majonezą į serviravimo indelį. Gero apetito!

Žingsnis 6

Naminis majonezas receptas Žingsnis 6
Naminis majonezas yra puikus daržovių salotų padažas arba padažas prie mėsos ar žuvies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos