Publikavimo data: 2024-02-02
Naminis majonezas receptas
Naminis majonezas turi daug privalumų, palyginti su parduotuvėje pirktu majonezu. Pirma, jame nenaudojamas actas. Antra, druskos kiekį visada galite keisti savo nuožiūra. Naminis majonezas šaldytuve laikomas 5-7 dienas, todėl patogiausia šį padažą ruošti nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 1
Pasiruoškite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Išimkite kiaušinį iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, sudėkite garstyčias, aliejų, citrinos sultis, druską ir cukrų.
Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Majonezą plakite mikseriu, kol taps tirštas.
Žingsnis 5
Perpilkite majonezą į serviravimo indelį. Gero apetito!
Žingsnis 6
Naminis majonezas yra puikus daržovių salotų padažas arba padažas prie mėsos ar žuvies.
Kategorijos