Publikavimo data: 2024-03-26
Majonezas be kiaušinių
Majonezas be kiaušinių gali būti gaminamas iš grietinės, pieno, tačiau geriausia konsistencija gaunama iš grietinėlės. Šio padažo skonis labai panašus į parduotuvinį, tik jis gaminamas iš natūralių ingredientų ir tiks tiems, kurie dėl alergijos ar produkto netoleravimo negali valgyti kiaušinių. Pasigaminti naminį majonezą be kiaušinių užtruks vos 15 minučių, tačiau šio padažo skonis nustebins net išrankiausius gurmanus.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje trintuvu sumaišykite grietinėlę ir sviestą. Mišinys turi būti ne per tirštas ir ne per daug vientisas. Jei blenderio neturite, mišinį plakite rankomis. Tai užtruks šiek tiek ilgiau, tačiau padažo skoniui tai neturės įtakos.
Žingsnis 2
Į indą sudėkite likusius ingredientus: cukrų, druską, mėgstamus prieskonius, garstyčias ir kelis lašus citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Padažą maišykite maišytuvu, kol sutirštės, 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Perpilkite naminį majonezą į puodą su padažu.
Kategorijos