Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų padažas su garstyčiomis
Avokadas yra sotus, tačiau labai sveikas vaisius, turintis rekordiškai daug maistinių medžiagų ir vitaminų. Maloni sviestinė avokado konsistencija leidžia pasigaminti subtilų padažą, kuris puikiai papildys patiekalus. O kad jo skonis būtų išraiškingesnis, būtina įdėti garstyčių, kurios taps savotišku padažo akcentu. Paruoštas produktas bus puiki majonezo alternatyva ir suteiks daug daugiau naudos sveikatai.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadą. Perpjaukite vaisių per pusę ir atsargiai apverskite, padalydami jį į dvi dalis. Po to išimkite kauliuką ir išskobkite minkštimą iš žievelės. Jei vaisius pakankamai minkštas, galite tai padaryti šaukštu, tačiau galite naudoti ir įprastą peilį.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Lengvai sutrinkite minkštimą ir sudėkite jį į blenderio dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir garstyčių. Pabaigoje ingredientus apšlakstykite citrinos sultimis, išspausdami jas iš vaisių. Mišinį gerai išmaišykite blenderiu iki vientisos kreminės masės.
Kategorijos