Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų padažas su grietine
Padažai bet kuriam patiekalui suteikia sodraus skonio. Ypač populiarūs tie, kurie gaminami iš grietinės. Paruoškite originalų padažą iš avokadų ir grietinės, jis tiks prie daržovių ir žuvies patiekalų. Prieš gaminant svarbu pasirinkti kokybiškus produktus. Taigi natūrali grietinė turi būti pagaminta pagal GOST iš grietinėlės ir rūgpienio; galiojimo laikas turi būti ne ilgesnis kaip 14 dienų; spalva balta, paviršius blizgantis, konsistencija tiršta, be gumuliukų.
Žingsnis 1
Paruoškite padažo ingredientus. Česnakus išspauskite per presą. Avokadą supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Suplakite padažą. Į maišytuvo dubenį supilkite grietinę, sudėkite avokadą, česnaką, krapus, citrinos sultis ir druską. Išplakite visus ingredientus iki vientisos masės.
Kategorijos