Publikavimo data: 2024-02-04
Avokadų skrebučiai receptas
Neutralus avokado skonis leidžia jį sėkmingai naudoti daugelyje patiekalų: salotose, padažuose, sumuštiniuose su varške, įvairiuose užkandžiuose. Šis produktas tinka visur. Be to, jo naudingų savybių sąrašą galima tęsti be galo. Jei pusryčiams valgysite sumuštinius su avokadu ir kiaušiniu, energijos užteks iki vakarienės!
Žingsnis 1
Nuplaukite avokadą. Jei avokadas nėra labai prinokęs, įdėkite jį į popierinį maišelį su obuoliu ir palikite šiltoje vietoje, kol prinoks. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, atskirkite lapelius nuo stiebo ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Ištirpintame svieste apkepkite skrudintą duoną, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Perpjaukite avokadą išilgai per vidurį. Išimkite kauliuką ir šaukštu atsargiai atskirkite minkštimą nuo žievelės. Minkštimą supjaustykite 2 cm griežinėliais.
Žingsnis 4
Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Apkeptą duoną aptepkite varške, sudėkite pomidorą, avokadą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Sumuštinį pabarstykite smulkintomis mėtomis ir patiekite.
Kategorijos