Publikavimo data: 2024-04-09
Skrudinta duona su varške
Daugelis žmonių mano, kad patiekalai iš tinkamos mitybos dietos paprastai yra neskanūs, liesi ir neįmanomi, tačiau taip nėra. Jei į maisto gaminimą žiūrėsite protingai, net ir laikydamiesi dietos galite valgyti labai skaniai. To pavyzdys - skrebučiai su raudona žuvimi, avokadu ir varške. Skrebučio kaloringumas yra gana mažas, tačiau kartu jis subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais, todėl puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui. Šis patiekalas taip pat rekomenduojamas auginant raumenų masę, nes jame gausu maistingųjų medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Supjaustykite ruginę duoną riekelėmis. Šiek tiek padžiovinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje.
Žingsnis 2
Supjaustykite produktus ir sudėkite skrebučius. Smulkiai supjaustykite avokadą, sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite minkštimą šakute, sumaišykite su varške. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais, kad tilptų ant skrebučio. Sviestu patepkite duoną varškės mišiniu ir ant viršaus sudėkite žuvį.
Kategorijos