Skrudinta duona su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Skrudinta duona su varške

Daugelis žmonių mano, kad patiekalai iš tinkamos mitybos dietos paprastai yra neskanūs, liesi ir neįmanomi, tačiau taip nėra. Jei į maisto gaminimą žiūrėsite protingai, net ir laikydamiesi dietos galite valgyti labai skaniai. To pavyzdys - skrebučiai su raudona žuvimi, avokadu ir varške. Skrebučio kaloringumas yra gana mažas, tačiau kartu jis subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais, todėl puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui. Šis patiekalas taip pat rekomenduojamas auginant raumenų masę, nes jame gausu maistingųjų medžiagų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su varške Žingsnis 1
Paruoškite duoną skrudinimui. Supjaustykite ruginę duoną riekelėmis. Šiek tiek padžiovinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su varške Žingsnis 2
Supjaustykite produktus ir sudėkite skrebučius. Smulkiai supjaustykite avokadą, sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite minkštimą šakute, sumaišykite su varške. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais, kad tilptų ant skrebučio. Sviestu patepkite duoną varškės mišiniu ir ant viršaus sudėkite žuvį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos