Avokadų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų uogienė

Avokadų ir kriaušių uogienė su mandarinais bus švelni ir įdomi savo skoniu. Įdomiai uogienėje atrodys maži mandarinai ir maža citrina, juos galima išgaudyti šaukštu ir valgyti ištisais griežinėliais. Džemą galite paįvairinti šviežių mėtų lapeliais. Gausite ryškų, švelnų ir gaivų poskonį. Į uogienę taip pat galite įdėti apelsinų ir imbiero. Tokia uogienė dėl citrinos žievelės pasižymi antimikrobinėmis savybėmis, o kriaušės palaiko imunitetą.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
168 kcal.
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Avokadą nulupkite šaukštu. Supjaustykite avokadą ir kriaušes mažais kubeliais. Mandariną supjaustykite griežinėliais. Citriną supjaustykite apvaliomis skiltelėmis.

Žingsnis 2

Avokadų uogienė Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Sudėkite susmulkintus ingredientus į puodą ir pabarstykite cukrumi. Išmaišykite ir palikite brinkti apie 1 valandą, retkarčiais pamaišydami. Kai būsima uogienė prisitrauks, perkelkite ją į multicookerį ir virkite "troškinimo" režimu 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos