Avokadų vištienos suktinukas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Avokadų vištienos suktinukas receptas

Avokadų vištienos suktinukas - neįtikėtinai skanus ir paprastas užkandis. Švelnus avokado minkštimas su sultinga vištienos filė ir šviežio pomidoro rūgštelė. Šiame recepte naudojame vištienos filė, tačiau, norėdami įmantresnio mėsos skonio, galite naudoti kalakutienos filė ir eksperimentuoti su padažu, pavyzdžiui, į majonezą įmaišyti tarkuoto kietojo sūrio arba majonezą pakeisti mėgstamu majonezo ar grietinės pagrindu pagamintu padažu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 1
Nuplaukite pomidorus, vištieną, Pekino kopūstus ir avokadą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Iš avokado pašalinkite odelę ir sėklas. Iš Pekino kopūstų pašalinkite kietąsias dalis. Paruoškite padažą: dubenėlyje sumaišykite majonezą, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 2

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 2
Stambiais kubeliais supjaustykite pomidorus. Supjaustykite salotas ir avokadą griežinėliais.

Žingsnis 3

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite dideliais gabalais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną 15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 4
Padėkite tortiliją ant pjaustymo lentos. Patepkite ją majonezu ir ant pirmojo sluoksnio išdėliokite avokadą, po to Pekino kopūstų lapus ir pomidorus.

Žingsnis 5

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 5
Ant viršaus uždėkite virtą vištieną ir apvyniokite tortilijos kraštus link centro.Jei norite, kad tortilija būtų traški, džiovinkite ją iš abiejų pusių ant keptuvės arba grilio 5 minutes.

Žingsnis 6

Avokadų vištienos suktinukas receptas Žingsnis 6
Suvyniokite čiken vyniotinį į pergamentą ir patiekite su trupučiu padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos