Publikavimo data: 2024-01-03
Avokadų vištienos suktinukas receptas
Avokadų vištienos suktinukas - neįtikėtinai skanus ir paprastas užkandis. Švelnus avokado minkštimas su sultinga vištienos filė ir šviežio pomidoro rūgštelė. Šiame recepte naudojame vištienos filė, tačiau, norėdami įmantresnio mėsos skonio, galite naudoti kalakutienos filė ir eksperimentuoti su padažu, pavyzdžiui, į majonezą įmaišyti tarkuoto kietojo sūrio arba majonezą pakeisti mėgstamu majonezo ar grietinės pagrindu pagamintu padažu.
Žingsnis 1
Nuplaukite pomidorus, vištieną, Pekino kopūstus ir avokadą ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Iš avokado pašalinkite odelę ir sėklas. Iš Pekino kopūstų pašalinkite kietąsias dalis. Paruoškite padažą: dubenėlyje sumaišykite majonezą, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 2
Stambiais kubeliais supjaustykite pomidorus. Supjaustykite salotas ir avokadą griežinėliais.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite dideliais gabalais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite vištieną 15 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Padėkite tortiliją ant pjaustymo lentos. Patepkite ją majonezu ir ant pirmojo sluoksnio išdėliokite avokadą, po to Pekino kopūstų lapus ir pomidorus.
Žingsnis 5
Ant viršaus uždėkite virtą vištieną ir apvyniokite tortilijos kraštus link centro.Jei norite, kad tortilija būtų traški, džiovinkite ją iš abiejų pusių ant keptuvės arba grilio 5 minutes.
Žingsnis 6
Suvyniokite čiken vyniotinį į pergamentą ir patiekite su trupučiu padažo.
Kategorijos