Publikavimo data: 2024-01-02
Bagetė su sūriu ir česnaku receptas
Bagetė su sūriu ir česnaku - puikus užkandis, kurį galima paruošti vos per 20 minučių. Jį galima valgyti kaip atskirą patiekalą, ypač jei patiekiamas karštas. Bagetė taip pat bus puikus priedas prie sriubos. Receptas paprastas tuo, kad jam pagaminti imame paruoštą bagetę. Bus geriau, jei duona bus vakarykštė. Galite eksperimentuoti su šio recepto įdaru, pridėdami į jį kumpio arba grybų.
Žingsnis 1
Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros. Likus 30 minučių iki kepimo išimkite sviestą iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sviestą supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir žoleles. Paruoškite bagetės įdarą: dubenyje sumaišykite sūrį, česnaką, žoleles ir sviestą.
Žingsnis 3
Padarykite 2-3 cm atstumu vienas nuo kito pjūvius. Į pjūvius sudėkite įdarą.
Žingsnis 4
Bagetę sandariai suvyniokite į foliją ir įdėkite į įkaitintą orkaitę 15 minučių. Kepkite 200 ⁰C temperatūroje.
Žingsnis 5
Nuimkite foliją. Bagetė paruošta. Ją galima patiekti šiltą arba šaltą.
Žingsnis 6
Papuoškite bagetę smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos