Baltasis padažas žuvies patiekalams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Baltasis padažas žuvies patiekalams

Baltasis padažas žuvies patiekalams paruošiamas per kelias minutes. Paprastai jis gaminamas iš žuvies sultinio, tačiau galite nukrypti nuo klasikos ir kaip pagrindą naudoti grietinę. Pieno produkte turi būti vidutinio riebumo, optimaliai 15 %. Siekiant neutralizuoti specifinį žuvies kvapą, naudojama rūgštis, pavyzdžiui, citrinos sultys. Švieži bazilikai, kmynai ir kalendros padažui suteiks papildomų skonio derinių. Žoleles geriau dėti prieš patiekiant, tada skonių puokštė atsiskleis geriausiai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltasis padažas žuvies patiekalams Žingsnis 1
Išspauskite citrinos sultis. Citrusinius vaisius išverskite ant stalo, ne per stipriai spausdami. Taip membranos suminkštės. Tada perpjaukite vaisių per pusę ir išspauskite sultis iš kiekvienos pusės į iš anksto paruoštą indą. Sultis perkoškite per sietelį.

Žingsnis 2

Baltasis padažas žuvies patiekalams Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į gilų dubenį sudėkite grietinę, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite kalendrą ir kmynus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos