Publikavimo data: 2024-06-08
Baltasis padažas žuvies patiekalams
Baltasis padažas žuvies patiekalams paruošiamas per kelias minutes. Paprastai jis gaminamas iš žuvies sultinio, tačiau galite nukrypti nuo klasikos ir kaip pagrindą naudoti grietinę. Pieno produkte turi būti vidutinio riebumo, optimaliai 15 %. Siekiant neutralizuoti specifinį žuvies kvapą, naudojama rūgštis, pavyzdžiui, citrinos sultys. Švieži bazilikai, kmynai ir kalendros padažui suteiks papildomų skonio derinių. Žoleles geriau dėti prieš patiekiant, tada skonių puokštė atsiskleis geriausiai.
Žingsnis 1
Išspauskite citrinos sultis. Citrusinius vaisius išverskite ant stalo, ne per stipriai spausdami. Taip membranos suminkštės. Tada perpjaukite vaisių per pusę ir išspauskite sultis iš kiekvienos pusės į iš anksto paruoštą indą. Sultis perkoškite per sietelį.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Į gilų dubenį sudėkite grietinę, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite kalendrą ir kmynus. Išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos