Publikavimo data: 2024-06-08
Baltasis spagečių padažas
Baltasis spagečių padažas suteikia virėjui daug erdvės kūrybinei fantazijai. Galite imti pagrindinį baltųjų padažų pagrindą: miltus, sviestą ir pieną, pridėti prieskonių, prieskoninių žolelių, žolelių, daržovių ir pieno produktų, vadovaudamiesi savo skonio preferencijomis. Klasikinis receptas susideda iš trijų etapų: miltų pakepinimo svieste, pieno ir prieskonių įpylimo ir virimo iki norimo tirštumo.
Žingsnis 1
Paruoškite padažo pagrindą. Paimkite nedidelį puodą, sudėkite į jį sviestą ir ištirpinkite. Suberkite miltus, gerai išmaišykite ir kepkite apie 2-3 minutes, kol lengvai karamelizuosis. Tada dalimis supilkite pieną, supilkite jį ant keptuvės šono. Nuolat maišykite, kad padažas nesudegtų.
Žingsnis 2
Padažą užvirinkite. Virkite, kol padažas taps norimos konsistencijos. Tada įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, muskato riešuto ir itališkų žolelių. Išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos