Baltasis spagečių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Baltasis spagečių padažas

Baltasis spagečių padažas suteikia virėjui daug erdvės kūrybinei fantazijai. Galite imti pagrindinį baltųjų padažų pagrindą: miltus, sviestą ir pieną, pridėti prieskonių, prieskoninių žolelių, žolelių, daržovių ir pieno produktų, vadovaudamiesi savo skonio preferencijomis. Klasikinis receptas susideda iš trijų etapų: miltų pakepinimo svieste, pieno ir prieskonių įpylimo ir virimo iki norimo tirštumo.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Baltasis spagečių padažas Žingsnis 1
Paruoškite padažo pagrindą. Paimkite nedidelį puodą, sudėkite į jį sviestą ir ištirpinkite. Suberkite miltus, gerai išmaišykite ir kepkite apie 2-3 minutes, kol lengvai karamelizuosis. Tada dalimis supilkite pieną, supilkite jį ant keptuvės šono. Nuolat maišykite, kad padažas nesudegtų.

Žingsnis 2

Baltasis spagečių padažas Žingsnis 2
Padažą užvirinkite. Virkite, kol padažas taps norimos konsistencijos. Tada įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, muskato riešuto ir itališkų žolelių. Išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos