Publikavimo data: 2024-03-25
Baltasis vynas karštas vynas
Baltojo vyno gira nėra tokia populiari kaip raudonojo vyno, tačiau tai nereiškia, kad ji mažiau skani. Karštas baltasis karštas vynas pripildo energijos ir padeda kovoti su peršalimo ligomis. Svarbiausia gėrimą ruošti emaliuotame arba stikliniame puode, kad vynas nesioksiduotų. Vynui labiau tinka sausas, svarbiausia, ne per stiprus. Galite vartoti ir paprastą, nebrangų gėrimą. 10 minučių aktyvaus gaminimo - ir skanus naminis karštas vynas paruoštas.
Žingsnis 1
Sudėkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, suberkite citrinos žiedus, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 3
Jei nenorite naudoti cukraus, įdėkite medaus: į stiklines įpilkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos