Baltasis vynas karštas vynas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Baltasis vynas karštas vynas

Baltojo vyno gira nėra tokia populiari kaip raudonojo vyno, tačiau tai nereiškia, kad ji mažiau skani. Karštas baltasis karštas vynas pripildo energijos ir padeda kovoti su peršalimo ligomis. Svarbiausia gėrimą ruošti emaliuotame arba stikliniame puode, kad vynas nesioksiduotų. Vynui labiau tinka sausas, svarbiausia, ne per stiprus. Galite vartoti ir paprastą, nebrangų gėrimą. 10 minučių aktyvaus gaminimo - ir skanus naminis karštas vynas paruoštas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
77 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltasis vynas karštas vynas Žingsnis 1
Sudėkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Baltasis vynas karštas vynas Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, suberkite citrinos žiedus, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 3

Baltasis vynas karštas vynas Žingsnis 3
Jei nenorite naudoti cukraus, įdėkite medaus: į stiklines įpilkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos