Publikavimo data: 2024-02-04
Raudonasis vynas karštas vynas receptas
Jei lauke kvepia karštu vynu, visur dega žibintai ir esate geros nuotaikos, galite šimtu procentų tvirtai pasakyti, kad dabar žiema ir iki Naujųjų metų vakaro liko vos kelios dienos. Tačiau karšto vyno galite gauti ne tik kalėdinėje mugėje. Šį pikantišką gėrimą galite nesunkiai pasigaminti namuose, o mes jums padėsime su receptu.
Žingsnis 1
Apelsiną ir citriną supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, muskatą, imbierą ir užvirinkite. Po to palikite 10 minučių pritraukti.
Žingsnis 3
Į aromatizuotą mišinį supilkite vyną, suberkite cukrų, citriną ir apelsiną. Kaitinkite vyną ant silpnos ugnies, neleisdami jam užvirti.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę su karštu vynu dangčiu ir palikite 10 minučių, tada patiekite.
Kategorijos