Publikavimo data: 2024-03-25
Grietinėlės vynas su medumi
Priklausomai nuo į jį dedamų ingredientų, virintas vynas gali būti imbierinis, apelsininis, kavos, vaisių, nealkoholinis ir medaus. Norint paruošti karštą vyną su medumi, svarbu naudoti natūralų ir šviežią medų. Jo natūralumą galite patikrinti naudodami paprastą gyvenimo patarlę. Grynas medus beveik netirpsta vandenyje. Vyną galima vartoti nebrangų ir, pageidautina, sausą raudonąjį. Šiek tiek laiko, ir naminis karštas vynas su medumi paruoštas.
Žingsnis 1
Sudėkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, suberkite citrinos žiedus, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 3
Į stiklines įdėkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos