Grietinėlės vynas su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Grietinėlės vynas su medumi

Priklausomai nuo į jį dedamų ingredientų, virintas vynas gali būti imbierinis, apelsininis, kavos, vaisių, nealkoholinis ir medaus. Norint paruošti karštą vyną su medumi, svarbu naudoti natūralų ir šviežią medų. Jo natūralumą galite patikrinti naudodami paprastą gyvenimo patarlę. Grynas medus beveik netirpsta vandenyje. Vyną galima vartoti nebrangų ir, pageidautina, sausą raudonąjį. Šiek tiek laiko, ir naminis karštas vynas su medumi paruoštas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
66 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės vynas su medumi Žingsnis 1
Sudėkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Grietinėlės vynas su medumi Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, suberkite citrinos žiedus, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 3

Grietinėlės vynas su medumi Žingsnis 3
Į stiklines įdėkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos