Virintas apelsinų karštas vynas. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Virintas apelsinų karštas vynas. receptas

Žodis "karštas vynas" kilęs iš vokiško žodžių junginio "glühend(er) Wein", kuris reiškia "žėrintis vynas". Ir iš tiesų, norint pasigaminti "gluhwein", vyną reikia pašildyti, bet niekada neužvirinti - tai svarbu. Egzistuoja teorija, kad glitus vynas didina apetitą, todėl nepadauginkite šio aštraus gėrimo, nebent norite suvalgyti daugiau nei esate įpratę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
62 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Virintas apelsinų karštas vynas. receptas Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite griežinėliais. Sudėkite cinamoną ir kardamoną į puodą, supilkite apelsinų sultis, užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Virintas apelsinų karštas vynas. receptas Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą su sultimis, sudėkite apelsinų skilteles ir kaitinkite ant silpnos ugnies 7-10 min. neužvirdami. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Virintas apelsinų karštas vynas. receptas Žingsnis 3
Uždenkite keptuvę su karštu vynu dangčiu ir palikite 10 minučių, tada patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos