Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais

Gluhwein - tai gėrimas, gaminamas iš karšto vyno su prieskoniais, cinamonu ir vaisių griežinėliais. Tačiau yra ir nealkoholinių versijų, pagamintų iš sulčių. Gluhwein - puikus būdas sušilti peršalus. Jo vartojimas taip pat padeda sergant nemiga ar peršalimo ligomis. Vynas gali būti vartojamas nebrangiai. Geriausiai tinka raudonasis sausas. Greitai ir lengvai galima paruošti skanų girą su apelsinais ir obuoliais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
57 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Riešutai, Maisto papildai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais Žingsnis 1
Supilkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir virkite 10 minučių, kol užvirs.

Žingsnis 2

Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, sudėkite apelsinų ir obuolių skilteles, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 3

Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais Žingsnis 3
Į stiklines įdėkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos