Publikavimo data: 2024-03-25
Grietinėlės vynas su apelsinais ir obuoliais
Gluhwein - tai gėrimas, gaminamas iš karšto vyno su prieskoniais, cinamonu ir vaisių griežinėliais. Tačiau yra ir nealkoholinių versijų, pagamintų iš sulčių. Gluhwein - puikus būdas sušilti peršalus. Jo vartojimas taip pat padeda sergant nemiga ar peršalimo ligomis. Vynas gali būti vartojamas nebrangiai. Geriausiai tinka raudonasis sausas. Greitai ir lengvai galima paruošti skanų girą su apelsinais ir obuoliais.
Žingsnis 1
Supilkite prieskonius į puodą ir užpilkite geriamuoju vandeniu. Pastatykite puodą ant ugnies ir virkite 10 minučių, kol užvirs.
Žingsnis 2
Supilkite vyną į puodą, sudėkite apelsinų ir obuolių skilteles, prieskonių nuovirą ir cukrų. Uždekite karštą vyną ant silpnos ugnies. Užvirkite (apie 70 ℃). Išjunkite kaitlentę ir palikite gėrimą 10 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 3
Į stiklines įdėkite šiek tiek medaus ir karštą karštą karštą vyną perkoškite per sietelį. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos