Publikavimo data: 2024-06-13
Baltojo šokolado plombier
Baltojo šokolado ledai yra subtilus ir išskirtinis desertas, su kuriuo galima šiek tiek kulinariškai eksperimentuoti. Kadangi baltasis šokoladas neturi ryškaus skonio, deserto sudėtį galite paįvairinti papildomais komponentais. Tai gali būti švieži vaisiai ar uogos, riešutai, vanilės ekstraktas arba uogų likeris. Svarbiausia - laikytis saiko jausmo. Priešingu atveju šokolado pagrindas "paskęs" kituose skoniuose.
Žingsnis 1
Paruoškite šokolado ir pieno pagrindą. Sumaišykite pieną ir grietinėlę, supilkite į puodą, kaitinkite, kol pradės burbuliuoti, bet neužvirs. Sudėkite baltojo šokolado gabalėlius ir maišydami kaitinkite 1-2 minutes, kol šokoladas ištirps.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Sudėkite trynius ir cukrų į virtuvinį kombainą, prijunkite plaktuvo priedą ir gerai išplakite. Tada supilkite pieno ir šokolado mišinį ir vėl suplakite. Supilkite mišinį į puodą ir nuolat maišydami kaitinkite 2-3 minutes. Nuimkite nuo kaitvietės ir dar kelias minutes maišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite ledus. Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti, supilkite jį į indą ir įdėkite į šaldiklį 3-5 valandoms. Per tą laiką 3-4 kartus išmaišykite turinį.
Kategorijos