Publikavimo data: 2024-05-01
Baltųjų vyšnių uogienė
Šis baltųjų vyšnių uogienės be sėklų receptas padės jums paruošti desertą, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Saldžios permatomos uogos uogienėje primena cukruotus vaisius, o jų tiršta konsistencija leidžia tokiomis vyšniomis puošti tortus ir desertus. Gaminant uogienę privaloma pašalinti kauliuką. Kad skanėstas būtų ypatingas, į kiekvieną uogą vietoje kauliuko galite įdėti graikinio riešuto gabalėlį.
Žingsnis 1
Pradėkite virti uogienę. Į puodą su vyšniomis ir cukrumi supilkite vandenį, išmaišykite ir pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Užvirkite, maišydami virkite 2 minutes. Išjunkite ugnį ir palikite uogienę atvėsti 4 valandas. Tada puodą su uogiene vėl pastatykite ant silpnos ugnies, užvirinkite ir virkite 2 minutes. Nuimkite puodą nuo ugnies ir vėl palikite atvėsti 4 valandoms.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Trečią kartą puodą su uogiene pastatykite ant silpnos ugnies, užvirinkite ir virkite apie 6-7 minutes. Karštą uogienę supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais. Leiskite uogienei atvėsti ir perkelkite ją į sandėliuką.
Kategorijos