Baltųjų vyšnių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Baltųjų vyšnių uogienė

Šis baltųjų vyšnių uogienės be sėklų receptas padės jums paruošti desertą, kuris patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Saldžios permatomos uogos uogienėje primena cukruotus vaisius, o jų tiršta konsistencija leidžia tokiomis vyšniomis puošti tortus ir desertus. Gaminant uogienę privaloma pašalinti kauliuką. Kad skanėstas būtų ypatingas, į kiekvieną uogą vietoje kauliuko galite įdėti graikinio riešuto gabalėlį.
Gaminimo laikas
540 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
48 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltųjų vyšnių uogienė Žingsnis 1
Pradėkite virti uogienę. Į puodą su vyšniomis ir cukrumi supilkite vandenį, išmaišykite ir pastatykite puodą ant silpnos ugnies. Užvirkite, maišydami virkite 2 minutes. Išjunkite ugnį ir palikite uogienę atvėsti 4 valandas. Tada puodą su uogiene vėl pastatykite ant silpnos ugnies, užvirinkite ir virkite 2 minutes. Nuimkite puodą nuo ugnies ir vėl palikite atvėsti 4 valandoms.

Žingsnis 2

Baltųjų vyšnių uogienė Žingsnis 2
Baigti gaminti. Trečią kartą puodą su uogiene pastatykite ant silpnos ugnies, užvirinkite ir virkite apie 6-7 minutes. Karštą uogienę supilkite į stiklainius ir užsukite dangteliais. Leiskite uogienei atvėsti ir perkelkite ją į sandėliuką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos