Publikavimo data: 2024-06-22
Bananiniai ledai, nekenkiantys jūsų figūrai
Iš pradžių šį receptą į savo kulinarinį gyvenimą įvedžiau su antrašte "kūdikių maistas". Šis patiekalas labai patiko! O kai pirmą kartą paragavau šių ledų, supratau, kad atradau tobulą desertą man. Receptas geras tuo, kad šiuo skanėstu galite mėgautis bet kuriuo paros metu, nepakenkdami savo figūrai. Šių ledų kartais neįmanoma atskirti nuo gamyklinių ledų!
Žingsnis 1
Bananus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Išdėliokite žiedus ant pjaustymo lentos vienu sluoksniu.
Žingsnis 3
Dėkite lentą su bananais į šaldiklį bent 2 valandoms. Jei šaldiklyje nėra pakankamai vietos, bananų žiedus galima sudėti į maišelį ir prieš plakant atskirti žiedus vieną nuo kito.
Žingsnis 4
Sudėkite bananų žiedus kartu su spanguolėmis į maišytuvo indą ir plakite bent 3 minutes. Iš pradžių mišinys atrodys kaip sutrupintas ledas, bet pamažu taps minkštas ir elastingas. Spanguolės suteikia ledams gražią rausvą spalvą.
Žingsnis 5
Galite paimti kulinarinį švirkštą ir išspausti ledus į dubenėlį arba tiesiog perkelti ledus šaukštu.
Kategorijos