Bananų mėsos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bananų mėsos padažas

Šį originalų egzotiško skonio bananų padažą greitai ir lengvai paruošite savo virtuvėje. Puikiai tinka bet kokiems mėsos patiekalams. Dėl prieskonių ir muskato riešuto padažas yra aromatingas ir sodrus, aukso spalvos. Padažą galima patiekti atskirame dubenėlyje arba užpilti ant mėsos ar žuvies tiesiai lėkštėje. Šis padažas nemėgsta ilgai laikyti net šaldytuve. Jo reikėtų paruošti tiek, kiek reikia vienam kartui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Bananų mėsos padažas Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir 5 minutes pakepinkite įkaitintame augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Bananų mėsos padažas Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Stambiai supjaustykite bananą. Bananą, imbierą, ciberžolę, pipirus ir muskatą sudėkite į maišytuvo dubenį. Įpilkite citrinos sulčių, sojų padažo ir pakepintų svogūnų. Padažo ingredientus blenderiu maišykite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos