Publikavimo data: 2024-06-08
Bananų mėsos padažas
Šį originalų egzotiško skonio bananų padažą greitai ir lengvai paruošite savo virtuvėje. Puikiai tinka bet kokiems mėsos patiekalams. Dėl prieskonių ir muskato riešuto padažas yra aromatingas ir sodrus, aukso spalvos. Padažą galima patiekti atskirame dubenėlyje arba užpilti ant mėsos ar žuvies tiesiai lėkštėje. Šis padažas nemėgsta ilgai laikyti net šaldytuve. Jo reikėtų paruošti tiek, kiek reikia vienam kartui.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir 5 minutes pakepinkite įkaitintame augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Stambiai supjaustykite bananą. Bananą, imbierą, ciberžolę, pipirus ir muskatą sudėkite į maišytuvo dubenį. Įpilkite citrinos sulčių, sojų padažo ir pakepintų svogūnų. Padažo ingredientus blenderiu maišykite 2 minutes.
Kategorijos