Bananų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Bananų uogienė

Bananų uogienė populiari tarp saldumynų, be to, ji dažnai naudojama kepiniams ir desertams gaminti. Žingsnis po žingsnio paruošti skanią bananų uogienę pagal paprastą receptą galima gana greitai, o paskui, jei norisi, nesunku iš jos pasigaminti konservų žiemai. Bananus reikia nulupti, išvirti cukraus sirupe ir pasirūpinti, kad paruošimas neužtruktų per ilgai, o vaisiai neišvirtų.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
48 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite bananus. Bananus supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite vaisių gabalėlius į puodą uogienei virti. Bananus užbarstykite cukrumi ir palikite pusantros valandos, kad išsiskirtų sultys.

Žingsnis 2

Bananų uogienė Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies, užvirinkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite uogienę apie 60 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol bananų mišinys taps permatomas.

Žingsnis 3

Bananų uogienė Žingsnis 3
Išsaugokite bananų uogienę. Sudėkite uogienę į stiklainius ir uždarykite dangteliais. Bananų uogienės konservavimas. Sudėkite uogienę į stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos