Bandelės be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Bandelės be mielių

Mielinių bandelių be mielių receptas yra paprastas. Šios mielinės bandelės be mielių paruošiamos greitai ir iš minimalaus kiekio ingredientų. Recepte naudojami kvietiniai miltai. Tačiau jei juos pakeisite kukurūzų miltais, gausite gruzinišką plokštainį "mchadi". Be to, jei norite, galite naudoti ryžių arba linų miltus, kad patiekalas būtų dietinis. Vietoj duonos galima valgyti keptuvėje keptus plokštainius be mielių. Patiekite su bet kokiu padažu - ir sūriu, ir saldžiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bandelės be mielių Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite 2 puodelius miltų, druską ir kepimo miltelius. Supilkite vėsų vandenį ir maišykite tešlą, pradėdami nuo vidurio. Taip bus panaudoti visi miltai ir neliks gumuliukų. Iki vientisos skystos konsistencijos įmaišykite reikiamą kiekį miltų.

Žingsnis 2

Bandelės be mielių Žingsnis 2
Išminkykite ir iškočiokite tešlą. Tešlą minkykite rankomis, ji turi būti tvirta, bet kartu ir minkšta. Padalykite į 5-6 dalis. Kiekvieną gabalėlį suplokite delnu. Naudodami kočėlą iškočiokite į 4-5 mm storio pyragą. Storis gali skirtis, bet neturėtų viršyti 1 cm.

Žingsnis 3

Bandelės be mielių Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir apkepkite tortilijas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos