Publikavimo data: 2024-05-19
Bandelės su varške
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą bandelėms su varške. Tam miltuose padarykite duobutę. Supilkite druską, augalinį aliejų ir karštą vandenį. Užminkykite tešlą. Kai masė taps tirštesnė, padėkite ją ant švaraus stalviršio ir minkykite apie 5 minutes, kad gautųsi į koldūnus panaši tešla. Atidėkite į šalį 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės pyragėlių įdarą. Į varškę įberkite druskos, paprikos ir žolelių. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą. Padalykite ją į vienodas dalis ir suformuokite rutuliukus. Apvoliokite juos miltuose tiesiai ant stalo. Plakinius iškočiokite kočėlu iki 3 mm storio.
Žingsnis 4
Padarykite tortilijas dar skanesnes. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite įdaro. Viršuje suimkite kraštus ir sandariai užspauskite. Gaminių išvaizda turi priminti chinkali.
Žingsnis 5
Išvyniokite "maišelius". Tai darykite per stipriai nespausdami kočėlo, pyragaičių storis turėtų būti apie 3-5 mm.
Žingsnis 6
Keptuvėje apkepkite tortilijas. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įkaitinkite. Sudėkite tortilijas. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Išimkite tortilijas mentele ir padėkite į lėkštę. Kiekvieną jų patepkite sviestu.
Kategorijos